hits

Trond Giske må ut.Og det med øyeblikkelig virkning.

kommentarer En kommentar

Om han ikke skal miste all troverdighet, må partileder Jonas Gahr Støre ta grep. Han må kaste Trond Giske ut av partikontorene. Og det med en gang - altså nå.

TROND GISKE: Bør ha gjort sitt i norsk politikk. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Etter tidenes valgnederlag i oktober, har Ap-leder Jonas Gahr Støre sitt å stri med. Trond Giske i nestlederstilling kan vise seg å bli mye vanskeligere å håndtere. Hvis partilederen ikke øyeblikkelig tar grep.

Det heter gjerne at en sak alltid har to sider. Det er i og for seg korrekt. Men i saken «Trond Giske vs. unge kvinner» ser det ut til å være bare én troverdig versjon. Nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske - valgt av landsmøtedelegatene i 2015, og gjenvalgt i 2017 - er det vi på godt norsk kaller «en gammal gris». Historien fra Fafos årsfest i 2011 sier sitt, og forteller egentlig alt vi behøver å vite.

En mann med så dårlig dømmekraft kan umulig få lov til å stille til valg på en Arbeiderpartiliste ved neste korsvei. Det være seg kommune- eller stortingsvalg.

Hvordan dette skal skje ifølge partivedtektene, er underordna. Jeg gir strengt tatt blaffen i Gahr Støres julefred. Sjefen i landets største parti må finne seg i å være på jobb, også når andre har fi. Men det jeg skjønner, er at partilederen ikke får noen form for julefred - dersom han ikke gir sin nestleder sparken.

Mange av oss har for vane å si at «nok er nok». Denne gangen går det til topps i norsk politikk. Nok er nok. Det faktum at Giske ganske sikkert står "til venstre" i Arbeiderpartiet er helt uinteressant. Nok er nok.

 

 

Ã?n kommentar

Trond Bengtson

23.12.2017 kl.18:51

Støre har ikke myndighet til å avsette Giske. Og om Giske har vett til å trekke seg? Er det noen som tror på julenissen? God jul, Rønsen.

Skriv en ny kommentar